Nu am timp de ornamentații complicate pentru sărbătorile din acest an. Ca mai toată lumea, probabil. Mă voi bucura de ceea ce am deja și voi mai crea doar câteva lucruri foarte simple. Ca acest decor de Crăciun cu funde roșii.

decor de Craciun cu funde

Am folosit două panglici roșii de mătase la care am aranjat funde în partea superioară și le-am fixat cu piuneze pe ușile de la bibliotecă.

Decor de Craciun cu funde rosii

Pe benzile roșii care cad se pot prinde cu clești:

  • felicitările primite de sărbători,
  • mici desene ale copiilor,
  • fotografii,
  • cărți poștale vintage.

Sau orice altceva care poate încânta sau aduce zâmbetul pe buze.

Cleștii de lemn sunt minusculi și îi folosesc de obicei la cutia cu semințe pentru grădină. Dacă aș fi avut mai mult timp să mă desfășor, aș fi lipit pe ei niște abțibilduri cu simboluri de Crăciun. Ceea ce vă îndemn să faceți.

Decor cu ilustrate pentru Craciun

Decorul de Crăciun cu funde roșii este doar baza de expunere a ceea ce dorim să arătăm. În cazul de aici, am folosit ilustratele pe care le-am realizat acum câțiva ani, cu hârtie învechită prin metoda cafelei. Dacă vreți să le încercați, citiți cum am procedat.

Pst!!! Nu vreau să mă audă copiii mei că le-am pregătit o surpriză de Crăciun! Am căutat fotografii vechi, de când erau mici și plonjau în pijamale direct sub brad să descopere darurile primite. Voi înlocui cărțile poștale vintage cu acele fotografii pe care le voi înșira pe panglicile roșii. Cum vor deschide ușa de la intrarea în casă, vor da cu ochii de ele.

Cu siguranță se vor amuza de selecția mea. Ei vor râde, noi ne vom înduioșa…

Este una dintre surprizele pe care le pregătesc anul acesta pentru familie. Pe celelalte nu le mai povestesc!

decor de Craciun cu funde rosii
Decor de Craciun cu funde rosii

Leave a Reply