Cand intri in panica nu mai stii cum sa reactionezi. Dar daca esti pregatit cu o lista de urgenta poti tine situatia sub control.

Nu ne dorim intamplari neplacute. Cel mai bine ar fi ca viata noastra sa decurga fara incidente. Dar, ca sunt mari sau mici, par inevitabile.

Formularul Informatii de urgenta cuprinde intr-un singur loc datele necesare pentru a interveni intr-o situatie limita. Trebuie instruiti toti membrii familiei si celelalte persoane care se afla in casa (baby-sitter, menajera) cu privire la aceasta lista.

Nu trebuie neaparat sa va ganditi la lucruri groaznice. Chiar si o intrerupere de curent va poate da dureri de cap daca nu stiti pe moment unde sa sunati sa reclamati.

 

 

Cum o completati

Lista cuprinde numere de telefon si alte date esentiale. Adaugati date pe care le considerati relevante in cazul dumneavoastra.

Apoi faceti copii dupa ea (le puteti micsora), plastifiati copiile si plasati-le in casa in locurile cele mai accesibile. Luati o lista (eventual prescurtata, doar cu datele familiei) si in concediu si tineti-o in geanta. Informatiile medicale sunt cruciale in caz de urgenta.

Aceasta lista reprezinta un mod de a evalua modul in care este pregatita familia dumneavoastra pentru a face fata unei situatii limita.

Leave a Reply