În acest articol dau câteva sugestii de aranjare a unui decor de primăvară într-o vitrină.

Ați citit, poate, despre vechea bibliotecă pe care am transformat-o doar cu câteva straturi de vopsea. A fost o muncă migăloasă, dar a meritat din plin efortul. Se află în bucătărie și o decorez în funcție de sezon.

De Crăciun a fost o frumusețe.

Craciun 2018

Mă gândeam că nu voi reuși nicicum să o aduc la starea de grație din acele zile. Chiar dacă am câteva farfurii frumoase care s-ar potrivi temei. Dar am adus obiecte diverse, am așteptat un timp pentru inspirație, am făcut adăugiri și iată ce a rezultat!

Mama are o vitrină al cărei aranjament nu l-a schimbat de ani de zile. În plus, nu folosește decât extrem de rar vesela din ea. Dar eu consider că lucrurile trebuie să aibă o anumită dinamică. Căci așa este viața, cu trecerea anotimpurilor, cu toate schimbările vremurilor. Iar farfuriile, ceștile, paharele trebuie folosite în împrejurări diferite. Trebuie să ne bucurăm de ceea ce avem, atât cât avem.

Realizare decor de primăvară

Câteva sfaturi pentru un decor de primăvară pentru vitrină, realizat doar cu ce aveți în casă.

  • Faceți inventarul veselei în culori vesele sau decorate cu plante și flori. La Zara Home, în această primăvară, se găsește veselă Bordallo Pinheiro. Poate vă amintiți masa la care am folosit castroanele verzi de o finețe deosebită.
  • Alegeți câteva piese care vă plac mai mult și care se asortează între ele;
  • Adăugați elemente de decor naturale: rămurele, mușchi, pietre;
  • Adăugați piese decorative pe care le aveți prin casă: aranjamentele florale, fluturi, păsări, gărgărițe, bibelouri.
decor de primavara

Note

Când am înșirat farfuriile, simțeam că ceva lipsește ansamblului. De abia după ce am adăugat rămurele și fluturi aranjamentul a avut efectul pe care îl doream.

Pentru Sărbătorile Pascale am în vedere să păstrez acest decor de primăvară, adăugându-i doar câteva elemente specifice.

6 Comments
  1. Foarte frumos decorul ! Felicitari ! Astept cu nerabdare sa vad continuarea pentru Sarbatorile Pascale. 🙂
    Spor in continuare, Gabriela !

  2. nu stiu cata lumina naturala ai acolo in vitrina, dar uite o sugestie: in locul acelor crengute, pune niste ramurele de la pomi (mar/cires) intr-o vaza cu apa, mai pitita dupa colt, si lasa-le sa infloreasca si sa iti schimbe decorul zilnic 🙂

  3. Ce frumos! IMPECABIL TOTUL!

Leave a Reply