Va tenteaza sa deveniti detectiv? Urmariti trecutul propriei familii. Va fi cu atat mai captivant cu cat va adanciti in cautarea unor stramosi cat mai indepartati.

Pe site-ul familytreetemplates.net veti gasi modele interesante sau chiar amuzante de arbori genealogici. Le puteti descarca gratis sau le primiti in format .doc pentru imprimare (la o suma modica). Modelele va pot inspira pentru a face chiar dumneavoastra  colaje sau picturi si a le atarna ca tablouri in casa. Educati copiii/ nepotii sa-si cunoasca si sa fie mandri de propria familie. E primul pas pentru a invata sa fie patrioti.

Si pentru idei interesante despre ce trebuie sa faceti pentru asa o indeletnicire, urmariti exceptionalul serial britanic “Cine crezi ca esti cu adevarat?” (“Who Do You Think You Are?”) care este transmis pe Viasat History. Personalitati din toate domeniile isi exploreaza trecutul familiei si unii au parte de surprize de proportii. Uneori cautarile ii poarta nu numai in alte regiuni ale tarii lor, ci si in alte tari.

Puteti incepe deja sa adunati fotografii vechi de familie de la rude, sa discutati cu ele si sa schitati pe hartie legaturile de familie. Iar urmatoarea calatorie de vacanta de ce nu ar fi dedicata chiar acestor cautari?

Leave a Reply