Nu pentru ca am muncit la gradina de nu mai stiu de mine zilele astea este articolul de astazi asa saracut.

Ci pentru ca nu am gasit ce cautam. Astazi prezint bloguri cu decoratiuni pentru Craciun, dar pe cele romanesti nu am gasit tutoriale ale autorilor lor. Fotografiile sunt luate de pe site-uri straine, fara sa se arate de unde se pot lua materialele, fara modul de realizare. Daca vrem idei, ne ducem direct pe Martha Stewart.com, dar as fi vrut ca si la noi sa gasesc mai multe astfel de articole.

Iata singurele locuri in care am gasit lucruri interesante:

Decobricolaj a fost o surpriza extrem de placuta. Acum o luna cautam informatii despre targuri de vechituri si asa am dat de acest blog cu articole atat de frumoase! E drept ca autoarea traieste in Germania si a gasit pachete de cumparat cu materiale pentru unele lucruri realizate, dar obiectele se pot face usor si cu ce avem in casa, cum este cazul stelutelor din hartie. Eu le voi face din coli rosii si aurii.

Tot de aici ma voi inspira pentru globurile din hartie. Sunt in cautarea materialelor pe care mi le doresc pentru ele. Imi pare rau ca autoarea nu a mai scris de ceva vreme, sper ca nu i s-a intamplat ceva grav. Mi se pare nedrept ca un astfel de blog a stat undeva, ascuns, si nu am ajuns la el decat din intamplare. 

 

Cristina (Hand made blog) a realizat niste stelute crosetate foarte frumoase. Are si alte obiecte prntru Craciun, dar stelutele deja m-au inspirat si voi impodobi ferestrele de la intrare cu ele. Le-am dat in lucru si vi le voi arata foarte curand.

Pe Idei pentru mamici si copii sunt prezentati niste braduti realizati din conuri pentru inghetata. O activitate buna pentru copiii care le vor decora. Tot pentru ei sunt potrivite si decoratiunile din aluat sarat.

Si urmatoarele pozitii sunt lasate sa le completati dumneavoastra. Daca ati gasit bloguri cu idei pentru sarbatorile de iarna, proprii sau preluate, dar neaparat realizate de autorii acestora (avand si tutorialele aferente), as vrea sa le aduceti la cunostinta. Asa cum eu am gasit din intamplare blogul despre care am scris la inceput, tot asa fiecare a dat, poate, in cautarile sale prin blogosfera, de ceva interesant. E pacat sa stea ascunse. Aceasta situatie ar trebui indreptata cumva si acest articol este un prim (si mic) pas in aceasta directie.

2 Comments
  1. Multumesc de vizita si ma bucur ca ai gasit ceva de facut! Ceva-ceva mi s-a intamplat mie insa nimic grav si zilele astea revin pe blog – ca am mult de recuperat. 🙂

  2. Cat de mult ma bucur ca ne auzim in blogosfera! Imi pare bine ca e totul in regula. Cand imi place foarte mult un blog, incep “sa sap”, sa cunosc mai bine persoana din spatele lui si am aflat din ce ai scris ca ai mici probleme. Sper ca totul evolueaza bine si initiativa ta de a face legatura intre oameni cu interese comune e laudabila la randul ei.
    Astept si alte articole. Oferta in limba romana este destul de saraca si e bine cand cineva stabilit in strainatate ne prezinta idei interesante din tara de adoptie!

Leave a Reply