Lidl ne-a facut o surpriza placuta cu aceste forme de prajituri foarte ieftine!!!!!!

Si ma intelegeti ce vreau sa spun daca ati cautat asa ceva prin magazine si ati renuntat sa cumparati datorita lipsei de varietate a formelor si a preturilor prohibitive.

Sunt 26 de bucati la pret de 14 lei, cam 50 de bani bucata! Le-am rasucit pe toate partile, sa ma prind daca e ceva in neregula cu ele, dar tabla pare sa fie ca cea pentru forme de chec. Noi suntem obisnuiti ca totul sa fie scump si suntem tematori cand dam de un chilipir.  Trebuie atentie sa fie spalate cu apa calduta si detergent de vase si apoi uscate imediat. (Eu de obicei le asez pe aragaz, pe tabla calda datorita cuptorului si, in timp ce se coc prajiturile, se usuca perfect si ustensilele sensibile la umezeala pe care le-am folosit).

 

Mi-au placut inimioarele, stelele si cercurile ondulate, toate in cate trei marimi. La fel floarea, clopotelul si bradutul, ca tot se apropie sarbatorile de iarna! Abia astept sa le folosesc pentru prajiturile mele ornate!

 

 

Au si un inel, sa stea toate grupate, dar mie imi place sa le am desfasurate sub priviri cand le aleg, de aceea deja le-am gasit loc in sertarul meu pentru prajituri.

 

 

Am gasit tot acolo si tavitele de plastic cu inimioare. Imi doream asa ceva pentru ca am niste retete mai deosebite pe care vreau sa le incerc. Daca imi reusesc, le voi posta.  (Tavitele colorate roz si vernil sunt de la Ikea).

Sunt si alte lucruri interesante pentru bucatarie: tavi de toate felurile si un aparat de facut biscuiti de forme diferite. Nu stiu cat de bun este si nici nu vreau sa-l incerc pentru ca eu nu prea fac biscuiti.

Am observat ca aduc obiecte pe rand si s-ar putea sa mai apara surprize in perioada urmatoare. Voi da de veste!

 

4 Comments
  1. sunt chiar grozave , uite ca pe la ei n-am mai trecut cam de multisor. ar fi cazul sa le fac o vizita – probabil lunea cand merge toata lumea. 🙂

    • Nici eu nu ma duceam des, desi sunt aproape de mine.
      Dar de la un timp aduc lucruri interesante si in loturi succesive, asa ca trebuie sa dai un ochi din cand in cand, ca sa prinzi ce te intereseaza.

  2. Tavita cu inimioare cam cat a costat ?

  3. A costat 9,99 lei. Am un sistem grozav de pastrare a bonurilor! 😉

Leave a Reply